Customer Support : 211 234 3904

Όροι & Προϋποθέσεις

ΌΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη στην ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε διαβάστε τους όρους και τις προϋποθέσεις προσεκτικά, δεδομένου ότι αυτές οι πληροφορίες είναι σχετικές με τις πολιτικές βάσει των οποίων θα παραγγείλετε φακούς από εμάς.

1. έγκυρη ιατρική συνταγή ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ

Βεβαιώνετε ότι κατέχετε έγκυρη συνταγή για τους φακούς επαφής που θέλετε να παραγγείλετε. Αυτό σημαίνει ότι η συνταγή σας είναι μέσα σε 12 μήνες από την ημερομηνία αγοράς και ότι η συνταγή έχει χορηγηθεί από έναν επαγγελματία και εξειδικευμένο οφθαλμίατρο ή εφαρμοστή φακών επαφής (στη συνέχεια αυτός θα πρέπει να εκληφθεί ως επαγγελματίας).

Διατηρούμε το δικαίωμα να ελέγξουμε αυτές τις λεπτομέρειες με το γιατρό σας.

Όταν αγοράζετε από εμάς επιβεβαιώνετε ότι σας έχουν συνταγογραφηθεί από έναν ειδικευμένο επαγγελματία οι φακοί επαφής που έχετε παραγγείλει, ως εκ τούτου, δεν αναλαμβάνουμε την ευθύνη αν υπάρξει  παραγγελία σας για φακούς που δεν έχουν συνταγογραφηθεί για σας και / ή εάν η διαφορά μεταξύ της συνταγής και της ημερομηνίας αγοράς υπερβαίνει τους 12 μήνες. Δεν χρειάζεται απαραιτήτως να μας στείλετε τη συνταγή σας, αλλά με την αποδοχή των όρων και προϋποθέσεων που περιέχονται στο παρόν βεβαιώνετε ότι έχετε μια έγκυρη ιατρική συνταγή.

 Ο χρήστης του φακού επαφής πρέπει να είναι τουλάχιστον 16 ετών.

2. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ

Στόχος μας είναι να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση προς τους πελάτες μας, έτσι διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε να πωλήσουμε τα προϊόντα σε σας, αν πιστεύουμε ότι έχετε κίνητρο για εκ νέου την πώληση του προϊόντος.

 Έχουμε επίσης το δικαίωμα να ελέγχουμε την ποσότητα των προϊόντων που διατίθενται σε εσάς. Μπορούμε να τερματίσουμε ακόμα και συμβόλαιο μαζί μας και να περιορίσουμε την πρόσβαση στην ιστοσελίδα, αν πιστεύουμε ότι οποιαδήποτε από τις ενέργειές σας είναι, κατά παράβαση οποιασδήποτε εφαρμοστέας νομοθεσίας ή είναι επιβλαβής για τα συμφέροντα των άλλων χρηστών.

Διατηρούμε το δικαίωμα να μην σας εφοδιάζουμε τους φακούς επαφής, αν λάβουμε υπόψη τυχόν αντενδείξεις της υγείας κατά την φθορά των φακών ή εάν οι προδιαγραφές των φακών επαφής δεν πληρούν την ικανοποίηση των όρων που αναφέρονται παραπάνω.

Οι Γενικοί όροι πρέπει να είναι σύμφωνα με το δίκαιο της χώρας στην οποία ο Προμηθευτής αποδέχεται την εντολή και όχι από τη χώρα στην οποία εκτελέστηκε η διανομή. Η σύμβαση πώλησης θα είναι αυστηρά μεταξύ του προμηθευτή και του πελάτη.

Ο πελάτης είναι το άτομο που εκτελεί μια αγορά από την ιστοσελίδα μας ,έχει διαβάσει τους Όρους και Προϋποθέσεις και αποδέχεται το περιεχόμενο στο σύνολό τους.

3. ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ

Δεν  ευθυνόμαστε για την καθυστέρηση ή αποτυχία στην παροχή ενός προϊόντος από την ιστοσελίδα μας, που προκαλείται από γεγονότα που είναι πέρα από τον εύλογο έλεγχό μας. Σε περίπτωση που αυτό συμβεί, θα προσπαθήσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να πάρουμε μια απόφαση για το κατά πόσον η σύμβαση πώλησης θα πρέπει να παραμείνει ή να ανακληθεί.

4. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Δεν θα είμαστε υπεύθυνοι για τυχόν λάθη κατά την πληκτρολόγηση ή τα λάθη που έχετε δώσει κατά την παραγγελία σας.

Τα εμπορεύματα παραμένουν στην κυριότητα του πωλητή μέχρι τη στιγμή που τα αγαθά και οι συναφείς επιβαρύνσεις έχουν καταβληθεί πλήρως από τον αγοραστή.

Με την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας παραγγελίας σας, συμφωνείτε και αποδέχεστε ότι είστε ο υπεύθυνος για την παραγγελία σας και ότι συμφωνείτε για την πληρωμή όλων των τελών που έχουν τεθεί μέσω της ιστοσελίδας.

Διατηρούμε το δικαίωμα, κατά την κρίση μας, να χρεώσουμε την πιστωτική σας κάρτα, αν σας έχει αποσταλεί μια παραγγελία, και το τιμολόγιο δεν εξοφληθεί εντός ενός εύλογου χρονικού διαστήματος, με μέγιστο όριο τις 30 ημέρες.

Έχουμε το δικαίωμα να αναθεωρήσουμε και να τροποποιήσουμε τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις όπως και όταν πιστεύουμε ότι απαιτείται.

Εμείς δεν θα δεσμευόμαστε από την προσφορά σας / αγορά αν υπάρχει κάποιο λάθος σε οποιαδήποτε διαφήμιση ή τιμολόγηση που είναι στην ιστοσελίδα. Υπό αυτές τις συνθήκες η προσφορά της αγοράς σας θα πρέπει να ανακληθεί.

Όταν η παράδοση της παραγγελίας  καθυστερήσει  ή οποιεσδήποτε άλλες τέτοιες συνθήκες εμποδίζουν την παραλαβή των εμπορευμάτων σας, δεν θα πρέπει να θεωρηθούμε υπεύθυνοι (αυτό μπορεί να είναι είτε ανεξέλεγκτες συνθήκες ή άλλα σφάλματα). Θα προσπαθήσουμε ωστόσο να αντιμετωπίσουμε αυτά τα γεγονότα με το καλύτερο των δυνατοτήτων μας.

Τυχόν διαφορές που στρέφονται προς Celestia Enterprises Ltd  θα διέπονται αποκλειστικά από τους  νόμους της Κυπριακής Δημοκρατίας και τα δικαστήρια της θα έχουν την αποκλειστική δικαιοδοσία.

Έχουμε λάβει προφυλάξεις για την προστασία των προσωπικών πληροφοριών που έχετε καταχωρήσει σε αυτή την ιστοσελίδα. Ωστόσο, εμείς δεν θα δεχθούμε καμία ευθύνη για μη εξουσιοδοτημένη ή κλοπή δεδομένων που έχει χρησιμοποιηθεί σε βάρος σας.

5. ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη στην ιστοσελίδα μας. Θα σας συμβούλευα να ρίξετε μια ματιά στους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης του δικτυακού τόπου πριν να το χρησιμοποιήσετε για οποιαδήποτε αγορά. Με την τοποθέτηση κάθε παραγγελία σας μαζί μας, δηλώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνήσατε με όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις της χρήσης και συμφωνείτε ότι θα ενεργήσετε αναλόγως.

Σε περίπτωση που δεν συμφωνείτε με αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις από παρακαλούμε να μην χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας.

Οι πληροφορίες και οι υπηρεσίες που παρέχονται από την ιστοσελίδα παρέχονται από Celestia Enterprises Ltd

Το δικαίωμα χρήσης της ιστοσελίδα μας είναι σε προσωρινή βάση και διατηρούμε το δικαίωμα να αποσύρουμε  ή να κάνουμε αλλαγές στις υπηρεσίες που παρέχουμε χωρίς καμία προειδοποίηση. Δεν ευθυνόμαστε, εάν σε κάθε περίπτωση η ιστοσελίδα δεν είναι διαθέσιμη ανά πάσα στιγμή.

Εμείς παρέχουμε την καλύτερη πληροφόρηση και την περιγραφή σχετικά με τα προϊόντα μας στην ιστοσελίδα μας, αν δεν θέλουμε οι πελάτες μας να βασίζονται στις πληροφορίες που παρέχονται και να λαμβάνουν αποφάσεις ανάλογα. Δεν μπορεί να θεωρηθούμε υπεύθυνοι για οποιεσδήποτε τέτοιες πληροφορίες από οποιονδήποτε χρήστη.

Εμείς αποθηκεύουμε και να χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία, όπως και όταν απαιτείται, σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου μας, από παραγγελίες μέσω της ιστοσελίδας μας. Μας επιτρέπετε να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας και συμφωνείτε ότι όλες οι πληροφορίες που παρέχονται είναι αληθείς και ακριβείς.

Επιτρέπουμε στους χρήστες μας να χρησιμοποιήσουν  αντίγραφο του δικτυακού τόπου μόνο για την προσωπική τους σχέση. Οποιαδήποτε άλλη εμπορική χρήση ή αλλαγές σε αυτό χωρίς τη συγκατάθεσή μας, απαγορεύεται.

Οι χρήστες ενημερώνονται μην εισάγουν οποιοδήποτε υλικό το οποίο είναι τεχνολογικά επιβλαβές και μπορεί να δημιουργήσει λειτουργικά προβλήματα για την ιστοσελίδα. Όλοι οι χρήστες απαγορεύεται να έχουν πρόσβαση σε ιδιωτική και διοικητική περιοχή της ιστοσελίδας.

Οποιοιδήποτε χρήστες δεν τηρούν τις απαγορεύσεις αυτές θα αναφέρονται σε υπηρεσίες επιβολής του νόμου και σχετικές νομικές δράσεις θα ληφθούν εναντίον τους.

Εμείς δεν θα είμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά που προκλήθηκε στην συσκευή σας, ενώ χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, καθώς θα είναι ένας ανεξέλεγκτος παράγοντας, ωστόσο έχουμε λάβει τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή τέτοιων ατυχημάτων. 

Αποστολές και Επιστροφές

Η αποστολή σας

Τα πακέτα συνήθως αποστέλλονται εντός 1-2 ημερών από την παραλαβή της πληρωμής και αποστέλλονται με Συστημένο Ταχυδρομείο ή με εταιρία Ταχυμεταφορών. 

Χρόνος αποστολής:

Ελλάδα: Εντός 3-4 ημερών με Courier

Ευρώπη: Εντός 4-5 ημερών με Συστημένο Ταχυδρομείο

Τα έξοδα αποστολής συμπεριλαμβάνουν και τα έξοδα συσκευασίας.

Διαθεσιμότητα

Όλα τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα και θα σας αποσταλούν  αμέσως, αλλά: Εμείς δεν θα ευθυνόμαστε  για την καθυστέρηση ή την αποτυχία παράδοσης ενός προϊόντος από την ιστοσελίδα μας, που προκαλείται ως αποτέλεσμα από γεγονότα που είναι πέρα από τον εύλογο έλεγχό μας. Σε οποιαδήποτε περίπτωση που αυτό συμβεί, θα προσπαθήσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να πάρουμε μια απόφαση για το κατά πόσον η σύμβαση πώλησης θα πρέπει να παραμείνει ή να ανακληθεί.

Επιστροφές

Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν σε εμάς εντός 21 ημερών, εφόσον το προϊόν δεν έχει ανοιχτεί ή χρησιμοποιηθεί. Η περίοδος 21 ημερών θα αρχίσει από την ημερομηνία που αναγράφεται στο τιμολόγιο που λαμβάνετε μαζί με τους φακούς επαφής σας.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών για info@akentia.com  και εμείς θα σας βοηθήσουμε  να επιστρέψετε τα αγαθά.

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ

Παραγγελίες που έχουν καταχωρηθεί  μπορούν να ακυρωθούν μόνο την ίδια ημέρα της τοποθέτησης της παραγγελίας και πριν την ώρα 15:00.  Όλες οι αιτήσεις που υποβάλλονται για την ακύρωση μετά την 15:00 δεν θα γίνονται δεκτές. Εάν μια παραγγελία καταχωρηθεί  μετά τις 15:00, θα μπορεί να ακυρωθεί μέχρι τις 15:00 της επόμενης εργάσιμης ημέρας. Εργάσιμες ημέρες θα πρέπει να θεωρηθούν ως Δευτέρα έως Παρασκευή. Αν έχετε χάσει τον χρόνο ακύρωσης, τότε θα είστε υπεύθυνος για την επιστροφή των προϊόντων με δικά σας έξοδα.

Παρακαλούμε ανατρέξτε στην πολιτική επιστροφής για λεπτομέρειες σχετικά το κόστος και το χρόνο επιστροφής.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ - 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Μπορείτε να επιστρέψετε οποιαδήποτε ανεπιθύμητα προϊόντα αγορασμένα από εμάς όσο το προϊόν δεν έχει ανοιχτεί ή χρησιμοποιηθεί και το προϊόν επιστραφεί σε εμάς εντός 21 ημερών. Η περίοδος 21 ημερών θα αρχίσει από την ημερομηνία που αναγράφεται στο τιμολόγιο που λαμβάνετε μαζί με τους φακούς επαφής σας.

Αν έχουμε κάνει λάθος αποστολή  τότε θα επιστρέψουμε σε σας τα έξοδα ταχυδρομικών τελών και συσκευασίας (τόσο για την αρχική σας παραγγελία αλλά και το κόστος αποστολής των προϊόντων πίσω σε μας).

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών info@akentia.com και εμείς θα σας βοηθήσουμε να επιστρέψετε τα ανεπιθύμητα προϊόντα μας όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερα.

ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΑΠΟΡΡΉΤΟΥ

Η πολιτική προστασίας της ιδιωτικής ζωής καθορίζει και προστατεύει οποιαδήποτε πληροφορία που δίνετε όταν χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα.

Σε περίπτωση που σας ζητάμε να μας παρέχετε ορισμένες πληροφορίες από τις οποίες θα μπορεί να προσδιοριστεί η χρήση αυτής της ιστοσελίδας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα χρησιμοποιηθούν μόνο σύμφωνα με την παρούσα δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων. 

* Οι επίσημοι όροι και προϋποθέσεις είναι αυτοί στην Αγγλική γλώσσα και σε περίπτωση αμφισημίας το Αγγλικό κείμενο θα υπερισχύει.

 

We respect your privacy. Our website is using cookies for 3rd party advertising, analytics, language and user settings. By continuing to browse our site you agree to our use of cookies and Terms and Conditions. That's Fine