Ημερήσιοι με Αστιγματισμό

Φίλτρα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα

Johnson & Johnson 1 Day Acuvue Moist Αστιγματικοί / Μυωπίας-Υπερμετρωπίας Ημερήσιοι 30τμχ

• Οι αστιγματικοί φακοί παραδίδονται σε 21 ημέρες. Οι Αστιγματικοί ημερήσιοι φακοί επαφής 1 Day Moist χάρη στην ειδική τεχνολογία LACREON™, εξασφαλίζουν μεγαλύτερη άνεση για τα μάτια σας και για σημαντικά μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Σας παρέχουν επίσης προστασία ενάντια στις ακτίνες UVA και UVB

29,90 €

Johnson & Johnson Acuvue Oasys 1 Day Αστιγματικοί / Μυωπίας-Υπερμετρωπίας Ημερήσιοι 30τμχ

• Οι αστιγματικοί φακοί παραδίδονται σε 21 ημέρες. Οι φακοί επαφής Acuvue Oasys1-DAY για αστιγματισμό είναι φακοί επαφής Σιλικόνης - Υδρογέλης από την Johnson & Johnson. Η πατενταρισμένη τεχνολογία HydraLuxe εμποδίζει τα μάτια να στεγνώσουν και τους διατηρεί άνετους κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας. Επίσης διαθέτουν υψηλής τεχνολογίας φίλτρο UV για επιπλέον προστασία από τις ακτίνες UVA και UVB.

38,90 €

Alcon Dailies Aqua Comfort Plus Toric Αστιγματικοί / Μυωπίας-Υπερμετρωπίας Ημερήσιοι 30τμχ

• Οι αστιγματικοί φακοί παραδίδονται σε 21 ημέρες. Οι Dailies Aqua Comfort Plus Toric είναι ημερήσιοι αστιγματικοί φακοί επαφής μιας χρήσης για τη διόρθωση του αστιγματισμού. Προσφέρουν τριπλή ενυδάτωση και αναζωογονητική άνεση όλη την ημέρα.

29,90 €

Alcon Precision1 for Astigmatism Αστιγματικοί / Μυωπίας-Υπερμετρωπίας Ημερήσιοι 30τμχ

• Οι αστιγματικοί φακοί παραδίδονται σε 21 ημέρες. Χάρη στην προηγμένη τεχνολογία SMART SURFACE προσφέρουν εξαιρετική ενυδάτωση. Ο πυρήνας τους αποτελείται από υλικό σιλικόνης-υδρογέλης με περιεκτικότητα σε νερό 51%, που εξασφαλίζει υψηλή διαπερατότητα οξυγόνου. Η επιφάνεια του φακού είναι κατασκευασμένη από κλασική υδρογέλη με υψηλή περιεκτικότητα σε νερό μεγαλύτερη από 80%. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα έναν φακό επαφής που είναι εξαιρετικά άνετος στη χρήση.

36,90 €

Bausch & Lomb Biotrue ONEday for Astigmatism Αστιγματικοί / Μυωπίας-Υπερμετρωπίας Ημερήσιοι 30τμχ

• Οι αστιγματικοί φακοί παραδίδονται σε 21 ημέρες. Οι Biotrue ONEday for Astigmatism είναι ημερήσιοι αστιγματικοί φακοί επαφής της Bausch & Lomb, οι οποίοι προσφέρουν οξεία και σταθερή όραση, υψηλή περιεκτικότητα σε νερό, φίλτρο υπεριώδους ακτινοβολίας και surface active τεχνολογία που παρέχει μακροχρόνια υγρασία. Οι φακοί Biotrue ONEday for Astigmatism διατηρούν το 98% της υγρασίας για έως και 16 ώρες, περιέχουν 78% νερό, ακριβώς όπως ο κερατοειδής του ματιού, και παρέχουν υψηλά επίπεδα υγρασίας και ενυδάτωσης.

32,90 €

Bausch & Lomb SofLens Daily Disposable Toric Αστιγματικοί / Μυωπίας Ημερήσιοι 30τμχ

• Οι αστιγματικοί φακοί παραδίδονται σε 21 ημέρες. Οι ημερήσιοι φακοί επαφής SofLens Daily Disposable Toric είναι οι πρώτοι φακοί επαφής για τη διόρθωση του αστιγματισμού με μειωμένη σφαιρική εκτροπή και σχεδιασμό Lo-Torque. Οι SofLens Daily Disposable Toric προσφέρουν καθαρή και σταθερή όραση κατά τη διάρκεια της ημέρας, και εξαιρετικά επίπεδα άνεσης.

29,90 €

Cooper Vision Biomedics 1 Day Extra Toric Αστιγματικοί / Μυωπίας Ημερήσιοι 30τμχ

• Οι αστιγματικοί φακοί παραδίδονται σε 21 ημέρες. Οι φακοί Biomedics 1 Day Extra Toric, από την CooperVision, είναι καθημερινά φακοί επαφής σχεδιασμένοι για τη διόρθωση του αστιγματισμού. Αυτοί οι καθημερινοί μίας χρήσης φακοί επαφής προσφέρουν υψηλή περιεκτικότητα σε νερό και εξαιρετική σταθερότητα στο μάτι. Ο τέλειος συνδυασμός άνεσης, ευκολίας κι εξαιρετικής όρασης.

39,90 €

Cooper Vision MyDay daily disposable Toric Αστιγματικοί / Μυωπίας-Υπερμετρωπίας Ημερήσιοι 30τμχ

• Οι αστιγματικοί φακοί παραδίδονται σε 21 ημέρες. Οι MyDay είναι ημερήσιοι φακοί επαφής Σιλικόνης – Υδρογέλης της CooperVision, σχεδιασμένοι για τη διόρθωση του αστιγματισμού σε συνδυασμό με τη μυωπία και την υπερμετρωπία. Αυτοί οι καθημερινοί φακοί προσφέρουν εύκολο χειρισμό κι εξαιρετική άνεση μεγάλης διάρκειας όλη την ημέρα.

39,90 €

Cooper Vision Clariti 1 Day Toric Αστιγματικοί / Μυωπίας-Υπερμετρωπίας Ημερήσιοι 30τμχ

• Οι αστιγματικοί φακοί παραδίδονται σε 21 ημέρες. Οι Clariti 1 Day Toric είναι ημερήσιοι φακοί επαφής Σιλικόνης-Υδρογέλης για τη διόρθωση του αστιγματισμού οι οποίοι προσφέρουν τη μοναδική τεχνολογία WetLoc που διατηρεί τους φακούς επαφής φυσικά ενυδατωμένους και άνετους καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, παρέχοντας εξαιρετική όραση και υψηλή άνεση. Περιλαμβάνουν επίσης φίλτρο UV που ενισχύουν την προστασία του κερατοειδούς από τις αρνητικές επιπτώσεις της υπεριώδους ακτινοβολίας.

39,90 €
Φίλτρα